OVER AANNEMERSBEDRIJF TIMMER

Aannemersbedrijf Timmer uit Ugchelen is in 1979 opgericht door Jan Timmer en is in 2014 overgegaan in handen van zoon Niels. In de afgelopen jaren hebben wij ons met hart en ziel ingezet voor kwaliteit en duurzaamheid in al onze projecten.

Wat betekent kwaliteit en duurzaamheid voor ons?
Wij werken met een vast team van 15 medewerkers die elkaar goed aanvoelen en perfect samenwerken. Onze werkwijze bestaat uit veel persoonlijk contact, omdat wij graag willen weten hoe uw ideale resultaat er uit ziet. We kijken daarbij ook verder, zodat we u kunnen verrassen met nieuwe ideeën die de puntjes op de i zijn.

Aannemersbedrijf Timmer heeft goede relaties met haar leveranciers, onderaannemers en partners. We kunnen op elkaar vertrouwen, schakelen snel onderling en zorgen er daarom voor dat we voor een eerlijke prijs snel en goed werk kunnen leveren.

Ook in onze bedrijfsvoering sturen we altijd op kwaliteit. Zo zorgen wij voor de juiste certificering, zoals VCA. We zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland, én we zijn Erkend Leerbedrijf, omdat wij het belangrijk vinden onze jarenlange ervaring door te geven aan jonge, enthousiaste vakmensen. Onze leermeesters verzorgen daarom continu de begeleiding van de talenten die wij bij ons ervaring laten opdoen.

Inmiddels hebben wij ervaring met de meest uiteenlopende bouwprojecten. Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat we altijd een oplossing weten voor iedere vraag. Die garantie geven wij zowel voor de particuliere, als voor de zakelijke markt. Kort gezegd: bij Aannemersbedrijf Timmer bent u aan het goede adres.

ONZE DIENSTEN

Welke projecten kunnen wij voor u uitvoeren?

 • Nieuwbouw woningen
 • Nieuwbouw bedrijfspanden
 • Verbouw en of uitbreiding van woningen
 • Verbouw en of uitbreiding van bedrijfspanden
 • Afbouw winkelpanden
 • Verbouwen keukens en badkamers
 • Plaatsen kelders onder bestaande woningen
 • Maken dakopbouwen
 • Vervangen van kozijnen in hout of kunststof
 • Plaatsen dakkapellen in hout of kunststof, veelal in 1 dag geplaatst
 • Maken van erkers en carports
 • Plaatsen van trappen en nieuwe deuren
 • Alle onderhoudswerkzaamheden
 • Advisering rondom uw bouwproject

CERTIFICERING AANNEMERSBEDRIJF TIMMER UGCHELEN

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Aannemersbedrijf Timmer hoog in het vaandel. Daarom werken wij constant aan de juiste certificaten en zijn we aangesloten bij belangrijke partnerorganisaties.

Bouwgarant

Bouwgarant is het kwaliteitslabel voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Iedere aangesloten aannemer voldoet aan strenge eisen op het gebied van service en kwaliteit, zoals het maken van heldere afspraken en het bieden van een bouwgarantie.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

Erkend Leerbedrijf

Aannemersbedrijf Timmer Ugchelen mag zich Erkend Leerbedrijf noemen. Dit certificaat is door Bouwradius Kenniscentrum in het leven geroepen. Als Erkend Leerbedrijf werken wij met leermeesters die jong talent het vak leren op basis van de praktijk. Hiermee investeren wij in de toekomst én in de kwaliteit van ons bedrijf.

VCA

VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.  Met deze certificering leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Het is een beproefd programma waarin onder meer de bouw branche de laatste 25+ jaar kennis en ervaring heeft gebundeld.