ONZE WERKWIJZE

Bij Aannemersbedrijf Timmer mag u rekenen op een betrouwbaar en inzichtelijk proces. Daar beginnen we al mee aan de voorkant, bij het calculeren. Daar zijn wij heel open in, omdat wij het belangrijk vinden dat u weet hoe de prijs is opgebouwd. In onze offertes specificeren we alle bouwactiviteiten en materialen apart. Mocht u eventueel moeten bezuinigen, dan weet u meteen waar u kunt strepen en besparen.

Als wij voor u aan de slag mogen, zorgen wij voor een goede intake. Wij leren graag u en uw wensen kennen, zodat onze exclusieve ontwerpen de spijker op de kop zijn. Wanneer het ontwerp goed is en we door kunnen met de uitvoering, houden we u goed betrokken bij de gang van zaken. Omdat wij goede relaties hebben met onze leveranciers en onderaannemers, weten wij altijd wat er speelt en kunnen wij u betrouwbare indicaties geven.

Soms komt het voor dat we in de praktijk iets moeten aanpassen aan ons plan. In die gevallen nemen we u graag mee in het hoe en waarom – en kunnen wij u gericht adviseren over op welke manier wij eventuele calamiteiten willen opvangen. Door onze ruime ervaring hebben wij voor iedere uitdaging een antwoord. Onze vakmensen kijken naar de praktijk en zien wat er nodig is om duurzame en hoogwaardige kwaliteit te leveren.