Verbouwing schuur

Project omschrijving

Aannemersbedrijf Timmer Ugchelen heeft in opdracht van een particuliere opdrachtgever een bestaande schuur grondig verbouwd.

Nadat het oude dak was verwijderd is er begonnen met het opbouwen van een nieuwe verdieping- en dakconstructie. Het nieuwe dak is geheel voorzien van geïsoleerde dakplaten.

Verbouw schoonheidsalon Helene te Apeldoorn

Project omschrijving

Verbouwing van schoonheidssalon Helène in Apeldoorn. Het pand uit 1929 is volledig gemoderniseerd en heeft een eigentijdse uitstraling verkregen.

Vernieuwing dak & luchtschachten

Project omschrijving

Aannemersbedrijf Timmer Ugchelen heeft in opdracht van een papierfabriek circa 400 m2 dakbedekking en 4 asbest luchtschachten vervangen.

Er is gekozen om de geprefabriceerde luchtschachten toe te passen om de overlast op het bedrijfsproces van de papierfabriek zoveel mogelijk te beperken. Door goede afstemming tussen de betrokken partijen heeft het productieproces weinig hinder ondervonden.

Uitbreiding clubgebouw te Apeldoorn

Project omschrijving

Aannemersbedrijf Timmer Ugchelen heeft in opdracht van voetbalvereniging Victoria Boys te Apeldoorn het bestaande clubgebouw uitgebreid. Op de begane grond zijn diverse kleedruimtes gerealiseerd. De verdieping beschikt over enkele zalen die overdag gebruikt worden voor buitenschoolse opvang.

Uitbreiding woning te Ugchelen

Project omschrijving

Om het leef comfort te vergroten kunt u als woning bezitter kiezen voor verbouw of uitbreiding van uw woning. Aannemersbedrijf Timmer Ugchelen heeft bij dit project de woning uitgebreid door middel van een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Door het plaatsen van deze aanbouw is het mogelijk geworden om een grote leef keuken te realiseren met veel daglicht.

Dakkapel in één dag te Apeldoorn

Project omschrijving

Aannemersbedrijf Timmer Ugchelen heeft de afgelopen jaren al velen dakkapellen geplaatst. Wanneer zoals bij dit project gekozen word voor een prefab dakkapel kan dit veelal in slechts één dag. Door het plaatsen van een dakkapel is een rommelzolder zo omgetoverd tot een volwaardige werk- of slaapkamer.

Uitbreiding woning te Apeldoorn

Project omschrijving

Aannemersbedrijf Timmer Ugchelen heeft bij dit project zorg gedragen voor de grondige verbouwing van de woning. Dit project heeft ervoor gezorgd dat de gehele woning een facelift heeft ondergaan. Hiervoor werden er enkele uitbouwen gebouwd met daartussen een veranda. Met diverse interne verbouwingen en het schilderen van de gehele woning werd het project afgerond.